Over ons

1985

Galerie Colson

Midden jaren 80 is de winkel erbijgekomen. In die winkel kwam er een verkoop van de stock van de markt aangevuld met een paar merken. Toen is de naam Milano ontstaan. In deze winkel maakte de jonge Kurt voor het eerst zijn opwachting. Hij leerde er de stiel en is nu nog altijd dankbaar dat zijn ouders hem de juiste weg getoond hebben.

2014

Commanderie

De huidige winkel is er gekomen toen de Galerie Commanderie werd gebouwd. Nochtans hadden Kurt en Cindy geen plannen om van de "gouden hoek" aan de Korenstraat weg te gaan. Zij waren tevreden over de winkel aan de Korenstraat maar Cindy zag dat de Commanderie opportuniteiten had. De bouw en inkleding was een spannende tijd.

2017

Tailoring

Omdat maatpakken een belangrijk onderdeel is van de verkoop bij Milano groeide er het idee om een specifieke ruimte te zoeken voor 'Milano Tailoring'. Het is geen verkoopswinkel in de strikte zin van het woord. De Tailoring is slechts geopend na afspraak. De klant wordt er individueel opgewacht en kan in een unieke setting zijn wensen kenbaar maken.

Onze Concepten